Photoshop je ono što ćeš, ako se zaljubiš u fotkanje, krenuti istraživati i sam nakon što prođemo osnove obrade putem snapseeda na mobitelu. Fotku čini svjetlo koje je najvažnije i kada ga prepoznaš i zabilježiš, ostalo je moguće podesavati putem raznih programa. Kada shvatiš što želiš, program ćemo naučiti puno lakše! (fotkovaona napredna u pripremi…)

Novi ili stari nije bitno, najvažnije je da na njemu vidimo vrijednosti koje postavljamo kako bi mogli učiti postavke. Što se tiče shvaćanja fotkanja i kadriranja, može poslužiti bilo koji mobitel s kamerom.

Moguće je predavanje 1na1, prolazi se sve kao i na tečaju no intenzivnije i uz više posvećivanja onome što želiš saznati. Opus tema je neograničen, kao i nivo znanja.

Optimalno je od 17 do 77, a važno je samo da imaš razumijevanje za tehnologiju (ti, ili tvoja baka, tvoj djed).

Ako dovedeš partnera popust je 10%, a ako dođeš s ekipom, popusti se obračunavaju i zbrajaju na način da je za tebe 5% manja cijena za svaku osobu koju dovedeš!

Nakon tečaja možeš početi razvijati stil i krenuti ozbiljnije zanimanje s razumijevanjem. Nakon završenog naprednog tečaja, imat ćeš dovoljno znanja da se i predstaviš fotografski nekome tko traži usluge. Odluka će biti na tebi, odnosno na tome koliko se snalaziš u poslovnim vodama.

Ne moraš :) Sve ćemo učiti zajedno, a nakon toga krećeš u skupljanje iskustva.

Dovoljan je mobitel, čak i tablet za početak! Na tečaju ćeš imati prilike vidjeti kako izgleda profesionalna oprema, ali ona je samo u edukativne svrhe.

Tečaj možeš platiti online internet bankarstvom ili općom uplatnicom, najkasnije 3 dana prije početka tečaja. Na žalost, gotovinu u ovom trenu ne primamo.

Za završeni tečaj dodjeljujemo diplomu koja je ujedno i certifikat za buduća kupovanja u dućanima s kojima surađujemo vezano za fotografiju, ali i hranu :) Ako ste završili tečaj mnogi će vas kolege tražiti savjete o kupnji, jer ćete znati što treba tražiti!

Budi u toku?

Prijavi se za newsletter